2 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ WHITE UP

Προσφορά

Η λεύκανση του δέρματος είναι η διαδικασία με την οποία οι άνθρωποι μειώνουν τη μελανίνη (τη χρωστική ουσία στο δέρμα) για να δώσουν μια πιο λευκή χροιά. Οι παράγοντες λεύκανσης του δέρματος δρουν μειώνοντας την παρουσία μελανίνης στο δέρμα.

Αποκτήστε το λευκό δέρμα που πάντα θέλατε με το  WHITE  UP της BeautyCarat!

To WHITE UPανοίγει τον τόνο της επιδερμίδας και λευκαίνει το δέρμα φυσικά, αυξάνοντας την φυσική λάμψη του δέρματος.
Χάρη στα φυσικά του συστατικά όμως, η δράση του δεν σταματάει εδώ, καθώς ταυτόχρονα μειώνει τον ανομοιόμορφο χρωματισμό, ενυδατώνει το δέρμα, διατηρεί την προστασία σας από τις σκληρές επιδράσεις του ηλιακού φωτός, απομακρύνει σημάδια ακμής, και προσφέρει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.

Το πρόγραμμα WHITE UPπεριέχει:

• Την κρέμα λεύκανσης σε μορφή τζελ (50g)

Περιέχει ένα είδος βάσης που έχει έναν εκπληκτικό συνδυασμό ζελέ και κρέμας.
Αυτή η μοναδική βάση του προϊόντος διευκολύνει την γρήγορη απορρόφηση, αφήνοντας σας την νεανική εμφάνιση απαλού δέρματος που ακτινοβολεί. Τα λευκά ενεργά συστατικά του, παρέχουν μια πιο φωτεινή επιδερμίδα και προστασία από τις ακτίνες του ηλίου.

• Την μάσκα λεύκανσης δέρματος (100g)

Αυτή η κρεμώδης μάσκα προσώπου συμβάλλει στην προαγωγή της φωτεινότερης και υγιεινής επιδερμίδας και προσφέρει ένα πιο ομαλό τόνο δέρματος καθώς απομακρύνει αποτελεσματικά τα σκοτεινά σημεία που προκαλούνται από τον ήλιο, την ηλικία και τα προβλήματα ακμής. Ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα, και προσφέρει αντιγηραντικές ιδιότητες καθιστώντας το δέρμα σας πιο απαλό και υγιές από ποτέ.

Το WHITE  UP βοηθάει:

1)Απομακρύνοντας τις σκούρες κηλίδες του δέρματος
2)Φωτίζει, ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα
3)Προσφέρει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες
4)Απομακρύνοντας τα σημάδια ακμής
5)Προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες του ηλίου

Το πρόγραμμα WHITE  UP, έρχεται με ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!
Δοκιμάστε το προϊόν, και αν δεν δείτε αποτελέσματα από τις 2 πρώτες ημέρες, μας επιστρέφετε το προϊόν και σας δίνουμε τα χρήματά σας πίσω!
Γιατί, η BeautyCarat, είναι σίγουρη για τα αποτελέσματα!!

Το πρόγραμμα WHITE UP, είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, προσφέροντας ανανεωμένο δέρμα και λαμπερή λευκή επιδερμίδα στο πρόσωπο και την περιοχή του ντεκολτέ. 

44,90 € 122,00 €