1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ VEINS FREE

Νέο

Οι αιμμοραγικές φλέβες μεγαλώνουν, πρήζονται και περιστρέφονται με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μπλε ή μωβ σημάδια στο δέρμα. Αυτό συμβαίνει όταν οι βαλβίδες στις φλέβες δε λειτουργούν σωστά με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η σωστή ροή του αίματος.

Το VEINS FREE KIT, είναι μια ολοκληρωμένη λύση της Beauty Carat, για ΟΛΑ τα είδη προβλημάτων που σχετίζονται με την κιρσοκήλη στις φλέβες. Τα προϊόντα του προγράμματος VEINS FREE, περιέχουν τον τέλειο συνδυασμό βοτάνων, για την αποφυγή πρηξιμάτων και έχει αντι-αλλεργική δράση, αντιμετωπίζοντας την πίεση των φλεβών και την συσσώρευση αίματος στα πόδια.

Το πρόγραμμα VEINS FREE περιέχει:

Το λάδι Vein Varicose (50ml) σε μορφή Roll on

Το σκεύασμα αυτό, αποδυναμώνει το πρόβλημα και ενισχύει την σωστή ροή αίματος στις φλέβες , προσφέροντας υγιή φλεβική κυκλοφορία.

Το τζελ Vein Varicose (100ml)

Περιέχει ένα συνδυασμό βοτάνων με αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην μείωση των συμπτωμάτων των κιρσών. Είναι ένα χαλαρωτικό, ενυδατικό gel που μειώνει τον πόνο, το πρήξιμο και την φαγούρα που εμφανίστηκαν εξαιτίας των κιρσών.

Το VEINS FREE βοηθάει:

1)Ενισχύοντας τις φλέβες και την ελαστικότητά τους
2)Βελτιώνοντας την ροή και τον καθαρισμό του αίματος
3)Βελτιώνει την βλάβη των νεύρων
4)Μειώνει τους πόνους
5)Βοηθάει στην αποφυγή της απότομης αύξησης της ροής του αίματος στις φλέβες
6)Μειώνει το χρώμα που σχετίζεται με κιρσούς και την μετεμφάνισή τους

Το πρόγραμμα VEINS FREE, είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, προσφέροντας ανανεωμένο δέρμα, χωρίς κιρσούς, πόνους, και σημάδια.

35,50 € 79,00 €